Ugrás a tartalomra

Vučić ma az SZHP elnökségével tárgyal a kormányalakító személyéről

2017.06.07
14:01
A kormányalakító személyéről tárgyal ma Aleksandar Vučić Szerbia államfője, a Szerb Haladó Párt elnöke az SZHP elnökségével
A kormányalakító személyéről tárgyal ma Aleksandar Vučić Szerbia államfője, a Szerb Haladó Párt elnöke az SZHP elnökségével. Vučić a miniszterelnök személyéről szóló tárgyalások első napja után a Szerb Haladó Párt kérésén lepődött meg leginkább - nyilatkozta az államfő. Vučić hozzátette nem értett egyet a párt minden nézetével az új kormányfő kilétével kapcsolatban. A Szerb Haladó Párt elnökségi ülése 16 órakor kezdődik Belgrádban. (rts.rs)
tárgyalás
Aleksandar Vučić
Szerb Haladó Párt
kormányfő

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.