Ugrás a tartalomra

Vučić: meg fogjuk őrizni a békét

2024.03.23
11:15
2024.03.23
11:26
Forrás
Pannon RTV
Szerbia polgárainak a biztonsága az első – jelentette ki Aleksandra Vučić a Nemzetbiztonsági Tanács rendkívüli ülését követően. Az ülést a szerb államfő hívta össze a tegnapi oroszországi terrortámadást követően.

Vučić Instagram bejegyzésében kiemelte, meg fogjuk őrizni a békét az összetett geopolitikai helyzetben is. Hozzátette, a feladatok ki lettek osztva és végre is lesznek hajtva.

A tanács ülését követően Ivica Dačić is megszólalt. A külügyminiszter arról beszélt, hogy nincsenek arra vonatkozó információk, hogy Szerbia ellen terrortámadás készülne. Az ország biztonsági helyzete stabil – húzta alá Ivica Dačić a Nemzetbiztonsági Tanács rendkívüli ülését követően.

Nemzetbiztonsági Tanács
Aleksandar Vučić
Ivica Dačić
Oroszország
terrortámadás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.