Ugrás a tartalomra

Vučić - Rövid kampány előzi majd meg az elnökválasztást

2016.12.05
13:24
A szerb köztársasági elnök megválasztását rövid kampány fogja megelőzni és több ember döntésétől függ, hogy egyidejűleg parlamenti választásokat is tartanak-e - nyilatkozta Aleksandar Vučić
A szerb köztársasági elnök megválasztását rövid kampány fogja megelőzni és több ember döntésétől függ, hogy egyidejűleg parlamenti választásokat is tartanak-e - nyilatkozta Aleksandar Vučić. Szerbia kormányfője a Johannes Hahn EU-s bővítési biztossal tartott közös sajtótájékoztatóján kifejtette, hogy nem foglalkozik a voksolással, fontos feladatok és találkozók elé néz decemberben és januárban. Bármilyen is lesz a kampány, elnöki, parlamenti vagy mindkettő, erről több ember fog dönteni. Bármilyen döntés születik, a kampány rövid lesz - mondta Vučić. (Beta)
Aleksandar Vučić
elnökválasztás

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.