Ugrás a tartalomra

Vučić: Stratégiailag fontos híreket hozok Szerbia számára

2021.03.11
13:50
2021.03.11
19:15
Forrás
Instagram
A szerb köztársasági elnök az Egyesült Arab Emirátusokban tartózkodott hivatalos látogatáson.

A szerb elnök Khaldoon Al-Mubarakkal, az Emirátusok Atomenergia Bizottságának elnökével tárgyalt, a találkozásról fotókat töltött fel a közösségi oldalára. Aleksandar Vučić bejegyzésében azt írja, remek találkozó volt, amelyen fontos témákról, egyebek között a vakcinációról is egyeztettek.

Emellett Mohamed bin Zajed koronaherceggel is találkozott Aleksandar Vučić szerb államfő. Az egyeztetésen a felek politikai és gazdasági témákról is tárgyaltak. Egyebek mellett szó esett a megújuló energiaforrásokról, illetve arról is, hogy Szerbia további termékekkel, főként gyümölcsökkel, málnával, meggyel és almával láthatja el az igényes arab piacot. 

Aleksandar Vučić
Egyesült Arab Emirátusok

Most

12:54, Frissítve: 13:09

Biztonságosan két keréken

A biztonságos kerékpáros közlekedésre, valamint a biciklis sport népszerűsítésére hívták fel a figyelmet Szabadka főterén. A Figyelj, hogy lássanak, közlekedj kerékpárral megnevezésű program során általános iskolás gyerekek vehettek részt.
12:11

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.