Ugrás a tartalomra

Vučić: Szerbia hálás Olaszország támogatásáért az európai úton

2023.04.03
13:15
Forrás
Szerbiai RTV
Giorgia Melonival tárgyalt a szerb elnök.

Olaszország miniszterelnökével, Giorgia Melonival tárgyalt ma Veronában Aleksandar Vučić szerb elnök. Megtekintették a neves Vinitali 2023 elnevezésű nemzetközi borvásárt is, ahol a szerbiai, Észak-Macedóniai és albániai kiállítók közös standon mutatják be a régió legjobb borait.

Vučić Instagram profilján kiemelte, Szerbia és a balkáni régió büszke lehet boriparára, és nagyon fontos, hogy az őshonos balkáni borokat is bemutathatják az egyik legnagyobb európai borvásáron.

A szerb elnök hangsúlyozta, Szerbia hálás Olaszország támogatásáért az európai úton. Hozzátette, a két ország több területen is folytatja az együttműködés erősítését, és reméli, hogy hamarosan vendégül láthatják Belgrádban Meloni miniszterelnököt.

Georgia Meloni
Olaszország

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.