Ugrás a tartalomra

Vučić szerint az információs technológiába kell fektetni

2014.02.19
18:35
Az egyik legfontosabb gazdasági prioritás az információs technológiába való befektetés – emelte ki Aleksandar Vučić miniszterelnök-helyettes, a Szerb Haladó Párt elnöke, a Comtrade szoftverfejlesztő központ megnyitóján Kragujevacon
Az egyik legfontosabb gazdasági prioritás az információs technológiába való befektetés – emelte ki Aleksandar Vučić miniszterelnök-helyettes, a Szerb Haladó Párt elnöke, a Comtrade szoftverfejlesztő központ megnyitóján Kragujevacon. Ez az a gazdasági ág, amelyben sok művelt fiatal dolgozik, így az ország gazdasági fellendítését is elősegítheti – értékelte Vučić. A helyzet Szerbiában nagyon nehéz, de arra törekszünk, hogy véghezvigyük a reformokat, és ahogyan leszámoltunk a korrupcióval és a bűnözéssel, úgy harcolunk majd a jobb gazdasági helyzetért, a jobb szerbiai gazdaságért – emelte ki a megnyitón a haladók elnöke.

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.