Ugrás a tartalomra

Vučić: Támogatom a párbeszédet, de az ellenzékkel nem kívánok tárgyalni

2019.08.09
16:45
2024.03.19
08:50
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb államfő a hatalom és az ellenzék mai második találkozójára reagálva hozzátette, a jelenlegi hatalom eredményeket tud felmutatni, és ez az, amit az ellenzék nem tud elviselni.

Nem azzal van gond, hogy teljesítsék az ellenzék kéréseit, amelyek a választói névjegyzékre és a pártfinanszírozásra vonatkoznak. Az ellenzék problémája az, hogy hazugságokkal és kitalációkkal nem tud diadalmaskodni a munka, a kitartás és a rátermettség felett - mondta Aleksandar Vučić. A szerb államfő a hatalom és az ellenzék mai második találkozójára reagálva hozzátette, a jelenlegi hatalom eredményeket tud felmutatni, és ez az, amit az ellenzék nem tud elviselni. A szerb elnök hangsúlyozta, mindig is támogatta a párbeszédet, és habár ő nem kíván az ellenzékkel tárgyalni, a polgárokat mindig meghallgatja.

ellenzékiek
párbeszéd
névjegyzék
pártfinanszírozás
Aleksandar Vučić

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.