Ugrás a tartalomra

Kötetlen Vučić-Thaçi találkozó Brüsszelben

2017.07.03
13:03
2017.10.04
11:59
Aleksandar Vučić és Hashim Thaci Brüsszelben tárgyalnak.

Megkezdődött Aleksandar Vučić, Hashim Thaçi és Federica Mogherini találkozója Brüsszelben. Előtte Vučić szerb államfő találkozott Hashim Thaçi koszovói elnökkel. Majd Federica Mogherini, az EU kül- és biztonságpolitikai főmegbízottja kétoldalú tárgyalásokat folytatott mind a két államfővel – tudósít a Szerbiai RTV. Értesülései szerint Mogherini főbiztos a nap folyamán közleményben tájékoztat majd a megbeszélésekről.

Mogherini korábban azt nyilatkozta, véleménycserére számít a Belgrád és Priština közötti viszony normalizálásáról folytatott párbeszéddel, illetve a nyugat-balkáni helyzet alakulásával kapcsolatban. (Szerbiai RTV, Tanjug, foto: FoNet)

Aleksandar Vučić
Hashim Thaçi
Brüsszel
találkozó

Most

12:39, Frissítve: 12:49

Tavaszi nagytakarítás Tornyoson

A falu apraja-nagyja seprűt, lapátot és szemeteszsákot ragadott Tornyoson, hogy részt vegyen a hagyományos Föld napi munkaakción. Együtt igyekeztek széppé tenni a falut.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.