Ugrás a tartalomra

Vučić több párttal is egyeztet az új kormányfő személyéről

2017.06.06
17:23
A Vajdasági Magyar Szövetség képviselői mellett Aleksandar Vučić szerb államfő ma más pártok képviselőivel is egyeztetett a jövendőbeli kormányfő személyéről
A Vajdasági Magyar Szövetség képviselői mellett Aleksandar Vučić szerb államfő ma más pártok képviselőivel is egyeztetett a jövendőbeli kormányfő személyéről. Szerbia köztársasági elnöke a Bosnyák Demokratikus Közösség, a Zöld Párt és a Demokratikus Cselekvés Pártjának képviselőivel is tárgyalt. Muamer Zukorlić, a Bosnyák Demokratikus Közösség delegációjának vezetője elmondta, konkrét nevek nem hangzottak el a megbeszélésen, pártjának továbbra is a stabilitás politikája a fontos. Hozzátette, egyetért Pásztor István VMSZ elnökkel, miszerint Aleksandar Vučićra nagy nyomás nehezedik a kormányfő személyének kiválasztása kapcsán. VUCIC I CABRADI Stílusosan, kerékpárral érkeztek meg a Zöld Párt képviselői délután négykor az egyeztetésre. Goran Čabradi, a zöldek vezetője elmondta, nyomatékosan kérte a köztársasági elnöktől a környezetvédelmi minisztérium létrehozását. Hozzátette, Vučić ígéretet tett a javaslat megfontolására. Riza Halimi, a Demokratikus Cselekvés Pártjának elnöke elmondta, eddig olajozottan folyt a közös munka, nem lát rá okot, hogy a jövőben ez ne történjen így. (fotó: Tanjug)
Aleksandar Vučić
szerb államfő
új kormányfő
Muamer Zukorlić
Bosnyák Demokratikus Közösség
Zöld Párt
Demokratikus Cselekvés Párt

Most

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.