Ugrás a tartalomra

Washington változatlanul készül a szingapúri csúcstalálkozóra

2018.05.15
23:51
2024.03.19
08:50
Forrás
MTI
Washington változatlanul készül Donald Trump amerikai elnök és Kim Dzsong Un észak-koreai vezető június 12-ére kitűzött szingapúri csúcstalálkozójára - mondta az amerikai külügyminisztérium szóvivője.

Heather Nauert, az amerikai külügyminisztérium szóvivője percekkel azt követően reagált, hogy Phenjan bejelentette a Szöullal folytatott tárgyalások felfüggesztését a jelenleg zajló dél-koreai-amerikai hadgyakorlat miatt.

A külügyminisztériumi szóvivő leszögezte: Washington a terveknek megfelelően folytatja a Donald Trump elnök és Kim Dzsong Un észak-koreai vezető között tervezett csúcstalálkozó előkészületeit. Majd emlékeztetett arra, hogy Kim Dzsong Un korábban azt közölte, tisztában van annak szükségességével és hasznával, hogy az Egyesült Államok és Dél-Korea folytassa közös hadgyakorlatait.

szingapúri
csúcstalálkozó
Washington
Korea
Donald Trump

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.