Ugrás a tartalomra

Zoran Đinđićre emlékeztek politikustársai

2017.03.12
13:04
A Liberális Demokrata Párt szokásához híven idén is sétával emlékezett Zoran Đinđićre
A Liberális Demokrata Párt szokásához híven idén is sétával emlékezett Zoran Đinđićre. A néhai szerb miniszterelnök halálának 14. évfordulóján az LDP képviselői a Szerb Kormány épületét érintve vonultak a temetőhöz. A Vajdasági Szociáldemokrata Liga elnöke, Nenad Čanak valamint az LDP első embere, Čedomir Jovanović mondott beszédet. Dragan Šutanovac vezetésével a Demokrata Párt küldöttsége is koszorúzott. Zoran Đinđić nyughelyénél az Új Párt elnöke, volt miniszterelnök és a DP korábbi elnöke, Zoran Živković is elhelyezte a kegyelet virágait. Néhai férje sírjánál Ružica Đinđić és Zoran Đinđić fia, Luka is tiszteletét tette. (Szerbiai RTV, fotó: Tanjug) Beograd, 12. marta 2017. - Lider LSV-a Nenad Canak i funkcioneri LDP-a dolaze na mesto ubistva premijera Zorana Djindjica u dvoristu Vlade Srbije da poloze cvece povodom godisnjice njegove smrti. FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bk
Zoran Đinđić
megemlékezés

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.