Ugrás a tartalomra

Hasznos, tömeges, olcsóbb!

2024.03.01
21:06
Forrás
Facebook
A Szabadka-Szeged vonatjáratot értékelő bejegyzést tett közzé dr. Pásztor Bálint.

Mától olcsóbban lehet utazni Szabadka és Szeged között vonattal - emlékeztet közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A Vajdasági Magyar Szövetség megbízott elnöke a Hasznos, tömeges, olcsóbb! című bejegyzésében azt írja, a gyakorlat ismét őket igazolta. Tavaly november 28-án indult újra, napi ötször, és azóta már 20 ezren utaztak! Mi ez, ha nem az utóbbi évek egyik legnagyobb hatású projektuma?! Bírálóink láthatják, teljesítettük az elvárásokat - áll dr. Pásztor Bálint posztjában.

A politikus azt írta, bérlet is van, mától pedig még olcsóbban lehet utazni Szabadka és Szeged között. És még: jövőre a magyarországi menetidő is rövidülni fog. Pásztor István már sajnos nem érhette meg ezt a sikert. Pedig az ő ötlete, és 25 évig dolgozott rajta. Folytatjuk! - zárja bejegyzését a VMSZ megbízott elnöke.

Dr. Pásztor Bálint
Szabadka-Szeged

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.