Ugrás a tartalomra

Hogyan szólítja meg a CPAC Hungary a fiatalokat?

2023.05.05
15:00
2023.05.05
16:51
Forrás
Pannon RTV
Második napja zajlik a Konzervatív Politikai Akció Konferencia Budapesten. Hogyan szólítja meg a CPAC Hungary a fiatalokat, egyáltalán hogyan tud ez a korosztály azonosulni a konzervatív értékekkel?

Ezekre a kérdésekre válaszoltak stábunknak az eseményen. 

Nemzet, család, kereszténység - ezeknek az értékeknek a mentén szervezték meg második alkalommal is a CPAC Hungaryt Budapesten. Gál Kinga fideszes európai parlamenti képviselő előadásában úgy fogalmazott, csak erős családok képesek erős nemzetet alkotni. 

Gál Kinga, alelnök, Fidesz, EP-képviselő: „Segítjük a gyereknevelést, a gyerekvállalást, segítünk az anyáknak, hogy aktívak tudjanak maradni, de vállalni tudják a gyermekeiket. Számtalan intézkedés van, ezeket most nem sorolnám. De a lényeg az, hogy amit a családpolitikában letettünk az asztalra az egyedülálló nemcsak Európában, hanem az egész világon.”

A CPAC Hungaryt az Alapjogokért Központ szervezte. A központ főigazgatója kiemelte, az esemény konzervatív politikusoknak biztosít teret a véleménycseréhez, de a fiatalokat is megszólítja.

Szánthó Miklós, főigazgató, Alapjogokért Központ, Magyarország: „Picit show-szerűvé, színessé tudjuk varázsolni a rendezvényeket, és a CPAC Hungary is egy ilyen rendezvény. Ez látszik a 2000 regisztrált vendégen és a 400 külföldi előadón, akik között nagyon sok a fiatal. A legfiatalabb külföldi vendégünk nincs 18 éves sem. Ez azt mutatja, hogy a fiatalok számára is vonzó a magyar jobboldal.”

A CPAC Hungary második napján Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter és Gulyás Gergely, magyar miniszterelnökséget vezető miniszter is felszólalt. 

CPAC Hungary
CPAC
Gál Kinga
Konzervatív Politikai Akció Konferencia
Szánthó Miklós

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.