Ugrás a tartalomra
police.hu

Ittasan, jogosítvány, rendszám és biztosítás nélkül vezetett

2019-10-14
23:49
Forrás
police.hu
A veszprémi rendőrök egy földúton fogták el a 47 éves szentgáli sofőrt.

A járőrök szombaton kora délután Veszprém külterületén egy földes úton lettek figyelmesek egy rendszám nélküli autóra. A rendőrök megállították a gépkocsit, majd igazoltatták annak vezetőjét. Az intézkedés során megállapították, hogy a 47 éves szentgáli lakos nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a jármű műszaki érvényessége lejárt, azt kivonták a forgalomból és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást sem kötöttek rá. A férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pedig pozitív értéket mutatott, ezért őt a járőrök a helyszínen elfogták, és további mintavétel céljából előállították a veszprémi kórházba.

A rendőrök a sofőr ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak, míg a többi közlekedési szabályszegés miatt vele szemben szabálysértési feljelentést tettek.

közlekedési rendőrség

Most

19:18, Frissítve: 19:25

Jótékonysági Lutheránus bál Ludason

Csaknem 200 fő részvételével tartották meg Ludason a 3. Lutheránus bált. Az eseményen a verbászi evangélikus templom renoválási munkálatainak folytatására gyűjtöttek pénzt.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.