Ugrás a tartalomra
Wikimedia

Július végéig zárva lesz a letenyei közúti határátkelő

2019-06-20
07:44
2019-06-20
07:49
Forrás
MTI
Előreláthatóan július 31-ig még zárva lesz a Letenye-Gorican közúti határátkelőhely a Mura-híd felújítása miatt.

A rendőrség ezért kerülőutat vagy hétköznapi utazási időpontot javasol az Adriai-tengerre utazóknak. A magyarországi illetékesek szerint az idei nyári szezonban is jelentős forgalom várható a letenyei autópálya-átkelőn a Horvátországba utazók vagy onnan hazatérők miatt. Miután a letenyei közúti határátkelő a Mura-híd felújítása miatt július 31-ig még zárva van, nemcsak a személyautók és az autóbuszok veszik igénybe az autópályát, hanem oda terelik a kamionforgalmat is. A magyar rendőrség szerint érdemes hétköznapi utazási időpontot választani, vagy az M70-es autópályán Szlovénia felé kerülőt tenni.

Fotó: Wikimedia

Magyarország
Letenye

Most

14:36

Mehetünk strandolni a hétvégén

Jelentős felmelegedés kezdődik vidékünkön, strandidő lesz - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Az előrejelzések szerint a hétvégén a hőmérő higanyszála a 32 fokot is elérheti.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.