Ugrás a tartalomra

A múlt héten az eddigi legkevesebb határsértőt fogták el idén a magyar rendőrök

2023.11.13
07:13
2023.11.13
07:20
Forrás
MTI
Tizennégy határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök péntektől vasárnapig - tájékoztat a magyar Országos Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken tíz, vasárnap négy jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a rendőrök.

Az elmúlt héten az ország területén - idén az eddigi legkevesebb - 42 határsértőt tartóztattak föl és kísértek vissza. A megelőző héten - október 30-tól november 5-ig - a feltartóztatottak száma 58 volt. Emellett az elmúlt héten az ország belsejében elfogtak egy határsértőt is, akivel szemben idegenrendészeti eljárás indult. Embercsempészés miatt egy gyanúsított ellen indult büntetőeljárás - derül ki a rendőrségi összesítésből.

migráns
rendőr

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.