Ugrás a tartalomra
MTI/Bruzák Noémi

Novák Katalin bocsánatkérésre szólította fel a svéd szociális minisztert

2019-02-17
07:26
2019-02-17
07:32
Forrás
MTI
Bocsánatkérésre szólította fel a svéd szociális minisztert a családvédelmi akcióterv kapcsán tett kijelentései miatt Novák Katalin, magyar család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.

Novák Katalin, a magyar Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára azt írta, megdöbbenéssel értesült arról, hogy az Orbán Viktor magyar miniszterelnök által múlt vasárnap bejelentett családvédelmi akciótervről Annika Strandhäll Twitter-üzenetében azt állította: a 30-as évek Németországát idézi, és a kormány kihasználja a magyar nőket. A magyar államtitkár határozottan visszautasítja a svéd miniszter vádaskodásait és elfogadhatatlannak nevezte, hogy a tárcaveztő Magyarországot a náci Németországhoz hasonlítja. 

Novák Katalin
svéd
szociális miniszter
bocsánatkérés

Most

21:44, Frissítve: 22:06

Ha összefogunk, meglesz a pénz!

Pál Gajódi Olivér 2019.12.17-én született Bajmokon. Élete első hónapjai óta kemény harcot vív egy súlyos betegség, a gerinc eredetű izomsorvadás ellen.

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.