Ugrás a tartalomra
Pixabay

Összevesztek, leharapta a fülét

2021.09.24
14:41
Forrás
Szerbiai RTV
Veszekedés alakult ki egy bécsi metrón. Egy szerb állampolgár leharapta egy egyetemista fülét, egy másikat pedig szintén megharapott - jelenti az osztrák média.

Sajtóértesülések szerint a megtámadott fiatalok egy szőnyeget vittek a metrón, amit leterítettek és elkezdtek fényképezkedni. Emiatt alakulhatott ki a konfliktus. A felek először csak összeszólalkoztak, majd ez verekedésbe torkollott. Mire a rendőrök a helyszínre érkeztek, már csak egyiküket találták ott, aki azt állította, hogy öt férfi támadta meg. A két sérült a támadás után kórházba került, ezután feljelentést tettek. A hatóságok feladata, hogy a biztonsági kamerák felvételei alapján rájöjjenek, hogy ki kezdte a veszekedést.

Bécs

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.