Ugrás a tartalomra
Pixabay

Összevesztek, leharapta a fülét

2021.09.24
14:41
Forrás
Szerbiai RTV
Veszekedés alakult ki egy bécsi metrón. Egy szerb állampolgár leharapta egy egyetemista fülét, egy másikat pedig szintén megharapott - jelenti az osztrák média.

Sajtóértesülések szerint a megtámadott fiatalok egy szőnyeget vittek a metrón, amit leterítettek és elkezdtek fényképezkedni. Emiatt alakulhatott ki a konfliktus. A felek először csak összeszólalkoztak, majd ez verekedésbe torkollott. Mire a rendőrök a helyszínre érkeztek, már csak egyiküket találták ott, aki azt állította, hogy öt férfi támadta meg. A két sérült a támadás után kórházba került, ezután feljelentést tettek. A hatóságok feladata, hogy a biztonsági kamerák felvételei alapján rájöjjenek, hogy ki kezdte a veszekedést.

Bécs

Most

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.