Ugrás a tartalomra
mobiltelefon
Pixabay/TeroVesalainen

A roamingdíjakról is a nyugat-balkáni csúcson

2018-05-16
11:59
2018-05-16
13:06
Forrás
Szerbiai RTV
Eltörölhetik a roamingdíjakat a Nyugat-Balkánon, az erről szóló nyilatkozat aláírását javasolják az Európai Unió és a nyugat-balkáni országok csütörtöki csúcstalálkozóján az érintett országok.

Rasim Ljaljić szerb távközlési miniszter kiemelte, a tárgyalások csaknem tíz éve tartanak, hiszen a távközlési szolgáltatók a roamingdíjak eltörlésével több milliárd euró nyereségtől esnek el.

roamingdíj
Nyugat-Balkán
Ljajic

Most

23:55, Frissítve: 00:01

Tömeges állatpusztulás Versecnél

Két nap alatt mintegy hetven állat pusztult el Versecnél, jelenti a Szerbiai Madártani és Madárvédelmi Egyesület. A feltételezések szerint mérgezett gabonaszemek okozták az állatok elhullását.
23:00, Frissítve: 23:07

Az Opel is manipulált a károsanyag-kibocsátással

Elrendelte 96 ezer Opel autó visszahívását pénteken a német közúti közlekedési hatóság a Volkswagen csoport dízelbotrányában leleplezett visszaéléshez hasonló károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt.
20:24, Frissítve: 20:53

Mintegy ezer ösztöndíjasa van az MNT-nek

A 2018/19-es tanévre 228 kezdő egyetemistával és főiskolással, valamint 59 demonstrátori ösztöndíjassal írtak alá szerződést az újvidéki Európa Kollégiumban megrendezett ünnepségen.

Népszerű

utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.
Tisza

Holttestet emeltek ki Zentánál a Tiszából kedden

Meg nem erősített információk szerint a múlt pénteken hajnalban a hídról vízbe esett férfi testét vetette ki magából a folyó, és ezt fedezték fel a vízparton sétálók - írja a Magyar Szó.