Ugrás a tartalomra

0–0-s döntetlent játszott a TSC a Čukarički ellen

2024.04.06
21:59
2024.04.07
14:46
Forrás
Pannon RTV
0–0-s döntetlent játszott a TSC a szerbiai labdarúgó Szuperliga 29. fordulójában a belgrádi Čukarički ellen a topolyai Arénában.

Ziccerek ugyan mindkét oldalon voltak, azonban az első félidő végén az eredményjelző 0:0-ás állást mutatott.

A második játékrészben a házigazdák ugyan rákapcsoltak, veszélyesebben játszottak, többet támadtak, a játék főleg az ellenfél térfelén zajlott, de találat végül nem született.

A TSC továbbra is kőkeményen őrzi 3. helyét a bajnokságban 60 ponttal, a Čukarički az 5. a ranglistán 44-gyel.

A topolyaiak az alapszakasz utolsó fordulójában a Vojvodina vendégei lesznek jövő vasárnap, április 14-én. Az újvidéki együttes egyébként ma 3:0-ra legyőzte a pancsovai Železničar csapatát, és a 4. helyen áll a tabellán 47 ponttal.

 

További információkért látogassanak el a TSC Labdarúgó Klub internetes oldalára.

TSC
labdarúgás
Szuperliga
Čukarički
Vojvodina
Topolya
TSC Aréna

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.