Ugrás a tartalomra

1:0-ra győzött a TSC a Radnički ellen

2023.08.12
20:53
2023.11.26
17:30
Forrás
Pannon RTV
A TSC labdarúgó csapata kiheverte a Braga elleni BL-selejtezőben elszenvedett vereséget, és hazai közönség előtt legyőzte a kragujevaci Radničkit a Szuperliga harmadik fordulójában.

A topolyai együttes minimális győzelmet aratott, és három fordulót követően hét ponttal a táblázat második helyén áll a Crvena zvezda mögött.

A topolyai együttes nem akarta elhalasztani a Radnički elleni bajnoki mérkőzését a két BL-selejtezős összecsapás között, mivel úgy ítélték meg, hogy a csapat önbizalom-szintjének megtartásához szükség van erre a meccsre. A TSC végig uralta a mezőnyt, főleg Pantović révén volt néhány komoly helyzetük, de a vendégek állták a sarat, sőt néhány alkalommal csak Ilić kapus mentette meg a hazai együttes a kapott góltól. A kragujevaciak védelme végül a 85. percben kapitulált, amikor Rakonjac és Jovanović összjátékát követően utóbbi bombázott védhetetlenül a léc alá, és megszerezte csapatának a három pontot.

Az 1:0-ás hazai győzelemmel záruló meccsen Sós Bence is a kezdőcsapatban kapott helyet.

Sós Bence, labdarúgó, TSC: „Eszméletlen boldog vagyok, hogy pályára léphettem ezen a mérkőzésen, már nagyon vártam a debütálásomat. Azt gondolom, hogy a legjobbkor lett időzítve, hiszen egy győztes mérkőzésen kezdőként tudtam pályára lépni. Azt gondolom, hogy voltak jó momentumaim a mérkőzésen, de a legfontosabb az volt, hogy a csapatot végig kompaktnak éreztem és kézben tartottuk a mérkőzést, nagyon sok helyzetet ki tudtunk alakítani. Nagyon, nagyon köszönjük a szurkolóknak a támogatást, mert nélkülük ez a győzelem nem jöhetett volna létre.”

A topolyai csapatnak nincs ideje pihenni, hiszen kedd este a Braga elleni BL-selejtező visszavágóját játssza a TSC Arénában, ahol a portugáliai háromgólos hátrányt kísérlik meg ledolgozni.

Radnički
Kragujevac
Ivanjica
Javor
Braga
portugál
Bajnokok Ligája
labdarúgó
TSC

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.