Ugrás a tartalomra

110 birkózó a II. Újhelyi László Birkózó Emlékversenyen

2023.06.24
12:52
2023.06.24
16:47
Forrás
Pannon RTV
Az utánpótlás versenyt a helyi Vajdasági Birkózóakadémián szervezték meg.

Kis birkózókkal telt meg a Vajdasági Birkózóakadémia szombaton, az Újhelyi László tiszteletére szervezett emlékversenyen, aki a Potisje néhai edzője volt. Fiúk és lányok is szőnyegre léptek, köztük a martonosi Kószó Kármen is.

"Nagyon tetszettek, sikerem nem nagyon volt, de büszke voltam magamra, hogy ennyi teljesítmény is volt bennem . Tetszenek a versenyek, és már többön voltam."

A verseny elsődleges célja, hogy a kezdő birkózók megismerkedjenek a versenyhelyzettel.

Korom Ákos, a Potisje BK edzője: "Az Újhelyi László Emlékverseny, aki edzőnk volt, az én gyerekkoromban is ő volt az edző, az ő nevét viseli ez a verseny, ez arról szól, hogy a kicsiket hozzászoktassuk a versenyzéshez, hogy élményt szerezzenek, hogy eredményt érjenek el és örüljenek az eredményeknek."

Vajdaság egész területéről érkeztek résztvevők az emlékversenyre.

Rekecki Rudolf, szervező: "Ez ilyen kezdő verseny, utánpótlás verseny. U8 éveseknek és U10 éveseknek. 111 versenyző érkezett a vajdasági klubokból és külön örömmel tölt el, hogy a magyarkanizsai, a martonosi és a kispiaci szekciónkból 35 versenyző részt vesz a versenyen."

A versenyről senki sem távozott üres kézzel, mindegyik kis birkózó éremmel tért haza.

Újhelyi László Birkózó Emlékverseny
Magyarkanizsa
gyerek

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.