Ugrás a tartalomra

20. Sat-Trakt Kupa Bajsán

2023.08.13
13:12
2023.08.13
18:18
Forrás
Pannon RTV
Az ifjúsági focitornán 16 klub játékosai vettek részt Vajdaság minden részéről.

Az U12-es labdarúgótornára egyebek mellett Adáról, Hajdújárásról és Topolyáról is érkeztek csapatok. A 16 együttes közül a döntőbe végül a szabadkai Arena és a házigazda Bajsa jutott be. A kupát a vendégek vihették haza.

Lav Petrović és Relja Kopunović, Arena, Szabadka:
„- Szép volt, mindenekelőtt sokat barátkoztunk, és küzdelmes volt.
- Te hogy érezted magad?
- Nagyon jól, mert megnyertük és jó küzdelem volt, jó foci és barátkozás.”

A bajsaiak második helyével és a tornán mutatott játékkal Aleksandar Drašković is elégedett volt.

„Nagyon büszke vagyok, mert ki tudtunk volna esni a negyeddöntőben, mert ott is nagyon szoros volt a meccs, meg az elődöntőben is, és ott is a büntetőrúgások döntöttek, de nagyon jól játszottunk, de sajnos nem nyertük meg.”

A torna legfőbb célja a labdarúgás népszerűsítése és a barátkozás.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Számunkra a legfontosabb, hogy a labdarúgást időben el kell kezdeni. A labdarúgást a piciktől kell kezdeni, és építkezni fölfele, hogy egy nap odakerüljünk, hogy az álmunkat meg tudjuk valósítani. Én ezt a Sat-Trakt Kupát egy nagyon jó kiinduló pontnak veszem, amely valójában nekünk azért is fontos, mert tradicionális, ez már huszadik alkalom, hogy megtartjuk ezt a kupát itt, Bajsán.”

A tornán különdíjakat is osztottak, a legjobb kapus és a legjobb játékos, valamint a legeredményesebb góllövő is elismerésben részesült.

foci
labdarúgás
Sat-Trakt Kupa
Bajsa

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.