Ugrás a tartalomra

A 2023-as év feltörekvő csillagának választották Világos Adrianát

2023.12.01
07:17
2023.12.01
07:25
Forrás
Magyar Szó
A kishegyesi gerelyhajító a jeruzsálemi U20-as Európa-bajnokságon és a Balkán-bajnokságon elért első helyezésével érdemelte ki az újabb elismerést.

A Balkán Atlétikai Szövetség a napokban díjazta a félsziget idei legjobb versenyzőit.

A férfiaknál a bolgár Bozsidar Szarabojukov a legjobb fiatalnak járó címet kapta, aki távolugrásban és hármasugrásban is ezüstérmet szerzett a junior-Eb-n.

A felnőtt nők mezőnyében egy törökök hármasugró nyert, Tuğba Danışmaz, aki az isztambuli fedett pályás kontinenstornán 14,31 méteres teljesítményével utasította maga mögé riválisai.

A férfiaknál Miltiádisz Tentoglut díjazták. A görög hatalmas csatában, 8,52-vel nyerte meg a távolugrást a budapesti világbajnokságon.

feltörekvő csillag

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.