Ugrás a tartalomra

A 89. percben szerzett góllal nyert a West Ham United Topolyán

2023.12.01
10:41
2023.12.01
17:22
Forrás
Pannon RTV
Souček szerezte a mérkőzés egyetlen találatát.

Az Európa-liga utolsó fordulójában a TSC a görög Olympiacos vendége lesz. Amennyiben a topolyaiak azon a meccsen nyerni tudnak, akkor a csoport harmadik helyén zárnak és tavasszal a Konferencia Ligában folytathatják a küzdelmet.

Bravúros játékkal állta a sarat a TSC a londoniak ellen. A meccs első félideje nem sok helyzetet hozott, óriási taktikai harc folyt a pályán.

A labdabirtoklásban a West Ham United bizonyult jobbnak, de ennek ellenére a TSC játszott veszélyesebben. A topolyaiaknak két jó lövése is volt, de az angolok kapusa résen volt.

Félidőben 0:0 volt az eredmény a TSC Arénában.

A második játékrészben a rendes játékidő utolsó előtti percben kaptak gólt a házigazdák.

A csoport másik mérkőzésén a Freiburg 5:0-ra verte az Olympiacost.

Az előzetes hírek szerint minden jegy elkelt a mérkőzésre. A hazai szurkolók folyamatos buzdítása remek hangulatot teremtett a TSC Arénában.

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója szerint a vereség ellenére a csapat egyre magabiztosabb játékot produkál a nemzetközi porondon. A topolyaiak az utolsó fordulóban az Olympiacos vendégei lesznek, és amennyiben nyerni tudnak Görögországban, akkor a csoport harmadik helyén zárnak, így pedig tavaszra a Konferencia Ligában folytathatnák a küzdelmet.

„Mindenekelőtt gratulálnom kell a csapatnak, a játékosoknak, az edzőnek. Ez egy folyamat, nekünk ez egy tanulás. Sokszor sajnos a saját bőrünkön tanulunk, de én azt mondom, amikor elindultunk, az első mérkőzés a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában, az a játék, amit akkor produkáltunk, az a meglepődés, túlságosan is respektálva az ellenfelet, most azt mondom, hogy ez pár mérkőzés után arra a szintre jutottunk, hogy a mai mérkőzés is rajtunk múlott, nem az ellenfélen.”

TSC
West Ham United
Európa-liga
Topolya
Olympiacos
Konferencia Liga

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.