Ugrás a tartalomra

Adománnyal köszöni a TSC a Vajdasági Klinikai Központban dolgozók munkáját

2020.03.20
20:11
2020.03.21
16:30
Forrás
Közlemény
Egymillió dináros adományt utaltak a Vajdasági Klinikai Központnak a TSC Labdarúgó Klub játékosai, szakmai stábja, vezetősége és alkalmazottai.

Ezzel szeretnék kifejezni az egészségügyi dolgozók iránt érzett hálájukat, akik fáradhatatlanul küzdenek a koronavírus járvány ellen. Médiaházunkhoz eljuttatott közleményükben egyebek mellett azt írják, hogy a klubban mindenki teljes szívvel az orvosok, nővérek és az egész egészségügyi személyzet mellett áll, akik hatalmas erőfeszítéseket tesznek nap mint nap és önfeláldozó munkát végeznek mindannyiunkért. Napjainkban ezek a győzelmek sokkal fontosabbak bármely más győzelemnél és ugyanakkor az egyetlen járható utat is jelképezik, ami visszavezet minket ahhoz, amit a legjobban szeretünk - a labdarúgáshoz - olvasható a TSC közleményében.

TSC Labdarúgóklub
Vajdasági Klinikai Központ

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.