Ugrás a tartalomra

Alulmaradtak a szabadkai birkózók

2012.09.30
18:17
2020.02.25
08:48
A belgrádi Partizan birkózói nyerték a szerb elsőosztály második fordulóját a szabadkai Spartacus ellen, 4:3 arányban
A belgrádi Partizan birkózói nyerték a szerb elsőosztály második fordulóját a szabadkai Spartacus ellen, 4:3 arányban. A Partizan ezzel a győzelemmel vezeti az elsőosztály tabelláját.A Spartacus birkózói voltak a liga második fordulójának házigazdái. A szabadkaiak a fővárosi Partizant fogadtá



60 kilósoknál Penjov Edvin taktikailag alulmaradt Jovica Papićtyal szemben, túl sokat kockáztatva veszélyes fogásokba ment bele. A 66-os súlycsoportban a Partizan újonnan igazolt orosz sportolója, Magomedov Bogatirev magabiztosan és technikás birkózással verte Mario Štefaneket. A 74 kilós kategóriában három küzdelmes menetben a hazai Nemes Viktor nagy csatában kerekedett felül a londoni olimpiát nemrégiben megjárt Alexandar Maksimovićon. Egyértelműbb küzdelmet hozott a 84 kilós súlycsoport, a szabadkai Balázs Lehel két menetben nem tudta igazán megszorítani Goran Bulatovićot. A 90 kilós kategóriában a hazai Vujica Bosnić kiegyenlített küzdelemben volt jobb Nikola Kneževićnél. Az állás ekkor 3:3 volt, ugyanis az 56-os súlycsoportban a Partizan nem indított birkózót, ezzel egy győzelem járt a Spartacusnak. A döntő meccs így a 120 kilósoké lett, ahol Dejan Franković és Miloš Spasić a harmadik menet végéig gyűrkőztek egymással, majd a belgrádi bizonyult jobbnak. A győzelemmel a Partizan vezeti a tabellát.Boško Kecman a Partizan Birkózó Klub edzője elmondta: „Alapvetően a Partizan, a Spartacus és a Proleter az esélyesek, és csak hajszálnyi különbségek döntöttek köztük. Most is így volt, Önök is láthatták. Az utolsó meccs volt a döntő, 3:3-as állásnál. Mi egy árnyalattal jobbak voltunk ebben a kategóriában, és győztünk.”Ez volt a mostani forduló rangadója, mert az országos bajnoki címért a Spartcus, a Proleter és a Partizan mérkőzik majd meg. Nekünk az a fontos, hogy bejussunk az egyenes kieséses szakaszba. A csapatunkat máshogy is összeállíthatjuk - nyilatkozta Sreten Damjanović, a Spartacus Birkózó Klub edzője.A Spartacus birkózói jövő héten a zombori Radničkivel mérik össze erejüket.
Spartacus
Partizan
birkózás

Most

16:51, Frissítve: 21:15

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.