Ugrás a tartalomra

Ana Ivanović befejezi sportkarrierjét

2016.12.28
19:51
Ana Ivanović befejezi sportpályafutását - a szerb teniszező ezt a Facebook-profilján közölte rajongóival
Ana Ivanović befejezi sportpályafutását - a szerb teniszező ezt a Facebook-profilján közölte rajongóival. Nehéz döntés volt számára, de mivel a sérülése miatt nincs olyan helyzetben, hogy a maximumot nyújtsa a pályán, ezért inkább továbblép - tudatta videóüzenetében. A 29 éves Ana Ivanović hosszú ideig Szerbia legjobban rangsorolt teniszezőnője volt. Sportkarrierje során 15 tornát nyert, köztük egy Grand Slamet, a Roland Garrost 2008-ban - ennek köszönhetően került a világranglista első helyére két hónapig. Pályafutása során több mint 15 millió dollárt keresett a tenisztornákon. Az elmúlt szezonban már kevésbé teljesített jól, 2016-ban csupán 15-ször tudott győzni. Ana Ivanović idén júliusban kötött házasságot a Manchester United focistájával, a német Bastian Schweinsteigerrel. (RTS, kép: Fonet)
tenisz
Ana Ivanovic
pályafutás
visszavonulás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.