Ugrás a tartalomra

Anthony Joshua kiütötte bolgár kihívóját

2020.12.13
12:04
2020.12.13
12:11
Forrás
MTI
A profi nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Anthony Joshua kiütéssel nyert kihívója, Kubrat Pulev ellen Londonban.

Joshua, aki egy vereség mellett a 25. győzelmét aratta, az ütközet után üzent honfitársának, Tyson Furynek, a Boksz Világtanács bajnokának, hogy legközelebb vele csapna össze. A szombat éjszakai mérkőzésen a 31 éves brit már az első menetekben fölénybe került 39 esztendős bolgár ellenfelével szemben. Pulev a harmadik szakaszban padlóra került. A folytatásban azonban összeszedte magát, de amikor úgy tűnt, kiegyenlítetté vált a küzdelem, Joshua a kilencedik menet végéhez közeledve kiütötte őt. A londoni meccsre, amelyet a Wembley Arénában vívtak, korlátozták a belépést, mindössze ezer embert engedtek be a nézőtérre a koronavírus-járvány miatt.

Anthony Joshua
box
világbajnok
nehézsúlyú
Kubrat Pulev
London

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.