Ugrás a tartalomra

Aranyérmes a magyar férfi kardcsapat

2022.06.20
19:02
2022.06.20
20:35
Forrás
MTI
Aranyérmet nyert a Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású kardcsapat az Antalyában zajló vívó Európa-bajnokságon, miután a döntőben nagy csatában, 45-39-re legyőzte az ukrán együttest.

A magyar kvartett a nyolc között kezdte meg szereplését a negyedik versenynapon, amelyen előbb a lengyel, majd az elődöntőben a francia gárdát is magabiztosan verte.

A magyar együttes a fináléban aztán alaposan megszenvedett a világranglistán jóval hátrébb álló ukránokkal, akik 30-29-nél még vezettek, de Gémesi egy-, Szatmári pedig háromtusos előnnyel adta tovább a stafétát, a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi pedig lezárta a mérkőzést.

A tokiói olimpián bronzérmes férfi kardcsapat legutóbb 2018-ban nyert kontinensviadalt, mostani sikerével pedig a törökországi küldöttség első érmét szerezte.
 

kardcsapat
vívás
Európa-bajnokság

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.