Ugrás a tartalomra

Atlétikai vb - A női maratonnal indul a szombat

2023.08.26
07:24
2023.08.26
08:16
Forrás
MTI
A Hősök terén kezdődik a budapesti atlétikai világbajnokság szombati programja, amely során bemutatkozik a sportág első magyar világbajnoka, Márton Anita is.

Női maratonon két magyar versenyző indul, az idén országos csúcsot elért Szabó Nóra, illetve Kovács-Garami Katalin. Délelőtt rendezik a Nemzeti Atlétikai Központban a női súlylökés selejtezőjét Márton Anitával, a fináléra pedig este, 20.15-kor kerül sor.

A délutáni műsorban a férfi és a női 4x400-as magyar váltóért is lehet szurkolni. Ezen a napon nyolc számban dől el az érmek sorsa, köztük a vb egyik slágerszámában, férfi rúdugrásban, amelyben a svéd Armand Duplantis révén világcsúcs is születhet.

atlétikai vb
atlétika
Budapest

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.