Ugrás a tartalomra

Atlétikai vb - Tizenegy magyar indul a szerdai versenynapon

2023.08.23
07:21
2023.08.23
12:55
Forrás
MTI
Tizenegy magyar versenyző lesz érdekelt a budapesti atlétikai világbajnokság ötödik napján, szerdán, amikor négy döntőt rendeznek.

A délelőtti programban lesz látható többek között az Európa-bajnoki negyedik Szilágyi Réka a gerelyhajítás selejtezőjében, és a vb-n 100 méteren elődöntős Takács Boglárka, aki ezúttal 200 méteren indul. Az esti programban 20:40-kor áll rajthoz Kozák Luca, aki a fináléba jutásért fut 100 méter gáton. Négy számban hirdetnek bajnokot: férfi 1500 méteren és 400 gáton, valamint női 400 méteren és rúdugrásban.

A szerb válogatott tagjai is pályára lépnek ma. A gerelyhajítás selejtezőjében a kishegyesi Világos Adrianának is szurkolhatunk, aki 10 óra 20 perctől fog majd dobni és amennyiben minden jól alakul, akkor a pénteki döntőben is láthatjuk majd. Szerb színekben Marija Vučenović is dobni fog.

atlétikai vb
atlétika
Budapest

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.