Ugrás a tartalomra

ATP Indian Wells: Dušan Lajović már az első körben kiesett

2016.03.11
10:32
Dušan Lajović már a rajton kiesett az Indian Wells-i, keménypályás tenisztornán
Dušan Lajović már a rajton kiesett az Indian Wells-i, keménypályás tenisztornán. A világranglista 68. helyén álló szerb teniszező 6-3, 7-6 arányú vereséget szenvedett a selejtezőből főtáblára jutott, a ranglista 168. helyén álló amerikai Ryan Harrisontól. A címvédő Novak Đoković és Viktor Troicki a második fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe. A világelső az amerikai Fratangelo (Fratandzselo) és az orosz Gabasvili mérkőzés győztesével találkozik, míg Troicki az argentin Mayerrel mérkőzik, aki az első fordulóban az ausztrál Groth ellen nyert két játszmában. A női torna második fordulójában Jelena Janković a német Witthoeft (Vithoft), Ana Ivanović pedig az olasz Giorgi (Dzsordzsi) ellen lép pályára. Mindkét mérkőzésre ma este kerül sor.
Dušan Lajović
Indian Wells

Most

15:09

Húsvét Palicson

Hatodik alkalommal szervezik meg a Húsvét Palicson nevet viselő hagyományápoló foglalkozást az ortodox ünnepek alkalmából.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.