Ugrás a tartalomra

ATP Indian Wells: Murray már az első körben kiesett

2017.03.12
12:49
Hatalmas meglepetésre már az első mérkőzése után búcsúzott az Indian Wells-i ATP-tornáról a világranglistát vezető Andy Murray
Hatalmas meglepetésre már az első mérkőzése után búcsúzott az Indian Wells-i ATP-tornáról a világranglistát vezető Andy Murray. A brit teniszező 6:4, 7:6 arányban maradt alul a ranglistán 129. kanadai Vasek Pospisillel szemben. Az Indian Wells-i tenisztornán címvédő Novak Đoković közép-európai idő szerint éjfél körül lép pályára a brit Kyle Edmund ellen. (fotó: Tanjug/AP)
tenisz
Indian Wells
Andy Murray

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.