Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Augusztus 19-től kaphatók jegyek a magyar-angol és a magyar-andorrai meccsre

2021.08.04
19:32
Forrás
MTI
Augusztus 19-én kezdődik a belépőjegyek árusítása a szeptemberi Magyarország-Anglia és a Magyarország-Andorra labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzésekre.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának szerdai híradása szerint a Puskás Arénában sorra kerülő két meccsre szóló kombinált belépők értékesítése augusztus 19-én 10 órakor kezdődik. A kombinált jegyeket bárki kedvezményes áron megvásárolhatja, nem szükséges hozzá a szurkolói klub tagjának lenni vagy szurkolói kártyával rendelkezni.

Abban az esetben, ha addig maradnak belépők, augusztus 23-tól a mérkőzésekre egyenként is elindul az értékesítés, és ekkor már elsőbbséget élveznek a klubtagok, akik 26-ig a szokásos húsz százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak. Augusztus 26-tól válthatják meg jegyeiket azok, akik nem tagjai a szurkolói klubnak. Egy személy minden esetben legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

A jegyeket kizárólag online, a meccsjegy.mlsz.hu felületen keresztül lehet megvásárolni, helyszíni és jegyirodai értékesítés sem lesz. A belépők névre szólnak, és a szurkolóknak be kell tartaniuk az akkor érvényes járványügyi előírásokat. A Puskás Arénába a jelenlegi szabályozás szerint érvényes védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni. Az MLSZ folyamatosan figyelemmel kíséri a hazai és nemzetközi szabályozást, és annak rendelkezéseivel összhangban rendezi meg a találkozót.

Az Európa-bajnoki ezüstérmes angol válogatott szeptember 2-án, Andorra pedig szeptember 8-án lép pályára a Puskás Arénában.

A magyar együttes eddig három mérkőzést játszott a jövő évi, katari világbajnokság selejtezősorozatában: Lengyelország ellen 3-3-as döntetlent ért el házigazdaként, majd San Marinóban 3-0-ra, Andorrában pedig 4-1-re nyert.

vb-selejtező
jegy
Puskás Aréna
futball
labdarúgás

Most

18:21, Frissítve: 18:28

Orbán: Nőni fog a nyomás a határon

A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babiš társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz.
16:19, Frissítve: 17:43

Újrahasznosítják a szennyvíziszapot Szabadkán

Biomasszát állítanak elő a felhasználásával. Ez egyelőre egy kísérleti projekt. Az ehhez szükséges tesztültetvények a Regionális Hulladéktároló és Hulladékgazdálkodási Kft. területén találhatók. Az illetékesek bemutatták az eddig elért eredményeket.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.