Ugrás a tartalomra

Australian Open: Troicki és Janković nyert

2017.01.18
10:11
2020.02.29
12:36
A három pályára lépett szerb teniszező közül kettő továbbjutott az ausztrál nyílt teniszbajnokság harmadik fordulójába
A három pályára lépett szerb teniszező közül kettő továbbjutott az ausztrál nyílt teniszbajnokság harmadik fordulójába. A férfiak mezőnyében Viktor Troicki az első fordulóhoz hasonlóan ezúttal is ötjátszmás mérkőzésre kényszerült. A világranglista 29. helyén álló szerb játékos majdnem négyórás csatában, 6-3, 1-6, 7-6, 3-6, 6-3 arányban legyőzte az olasz Paolo Lorenzit, és a következő fordulóban a svájci Stanislas Wawrinkával mérkőzik. Dušan Lajović sima, 6-2, 6-2, 6-3 arányú vereséget szenvedett a francia Joe-Wilfried Tsongától, és búcsúzni kényszerült a tornától. A nők mezőnyében Jelena Janković sikeresen vette a második akadályt, miután 6-3, 6-4 arányban diadalmaskodott a német Julia Goerges felett. Következő ellenfele a nyolcadik kiemelt orosz, Szvetlana Kuznyecova lesz. Novak Đoković hajnali 4 órakor az üzbég Denis Istomin ellen lép pályára.
tenisz
Janković
Australian Open
Viktor Troicki

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.