Ugrás a tartalomra

Az Arsenal a Chelsea-t fogadja ma este

2024.04.23
14:20
2024.04.24
09:27
Forrás
Pannon RTV
Sorsdöntő mérkőzésre készül ma az angol bajnokságot vezető Arsenal csapata.

Az ágyúsok a Chelsea-t fogadják, akik 2021 óta nem tudták megverni riválisukat. A Liverpool és az Arsenal 74 ponttal rendelkeznek, viszont utóbbi javára kedvez a gólkülönbség. Szoboszlaiék okkal reménykedhetnek a listavezető botlásában, hiszen a szezon ezen szakaszán már egyre jobban fáradnak a játékosok és bármi megtörténhet a mérkőzéseken. A Liverpool holnap az Everton vendégeként lép pályára, ahol, ha hozzák a kötelezőt, harcban maradhatnak a bajnoki címért. 

A Liverpool az elmúlt hetekben a szezon egyik legkomolyabb hullámvölgyében volt. Szoboszlai Dominik csak 10 perc játékidőt kapott a Fulham elleni mérkőzésen. Sokan értetlenül álltak Jürgen Klopp döntése előtt, viszont a csapatnak egy hét leforgása alatt három idegenbeli angol bajnokin kell teljesítenie. A túl nagy terhelés arra készteti az edzőt, hogy intenzívebben rotálja csapatát. Nem Dominik az egyetlen, aki nem tudta a legjobbját hozni, hanem gyakorlatilag az összes őszi alapember elfáradt már a szezon ezen szakaszára. 

Arsenal
Chelsea

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.