Ugrás a tartalomra

Az ATP ranglista élén zárhatja az évet Đoković

2023.10.12
13:05
2023.11.27
17:13
Forrás
Szerbiai RTV
Carlos Alcaraz sanghaji veresége lehetőséget adott arra, hogy Novak Đoković szerb teniszező az ATP ranglista élén zárja az évet.

A Masters-vereség után ugyanis a szerb és a spanyol teniszező között jelenleg 2 830 pont a különbség. A spanyol teniszező a sanghaji Masters nyolcaddöntőjében kapott ki a bolgár Grigor Dimitrovtól. Đoković pályafutása során rekordidőt, 394 hetet töltött az élen, és hétszer végzett az év végi ATP-lista első helyén. A sanghaji vereség után Alcaraznak 8 715 pontja van, 2 830-cal kevesebb, mint az 11 545 ponttal rendelkező Đokovićnak.

Az év végére a szerb teniszező bejelentette, hogy részt vesz a párizsi és a torinói versenyeken, valamint a Davis-kupán. Ezek eredményeitől függ majd az ATP-lista végső helyezése.

tenisz
ATP ranglista
Novak Đoković

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.