Ugrás a tartalomra

Az UEFA megbüntette a szerb válogatottat

2022.07.15
19:25
2022.07.15
20:00
Forrás
Szerbiai RTV
A szurkolók viselkedése miatt a szerb felnőtt labdarúgó-válogatott üres lelátók előtt játsza a következő mérkőzését a Nemzetek Ligájában.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága a júniusi Norvégia és Szlovénia elleni mérkőzéseken történtek miatt döntött így. Szerbia Labdarúgó Szövetségének ez mellett 43 ezer eurós büntetést kell fizetnie a szurkolók viselkedése miatt. A fegyelmi bizottság 30 ezer eurós büntetést rótt ki a szerb szövetségre a szurkolók rasszista megnyilvánulásai miatt, 5 ezret mert bementek a pályára és 8 ezret mert lézereket használtak a mérkőzésen. Továbbá Predrag Rajković, a szerb válogatott kapusa két mérkőzéses eltiltást kapott, mert a szlovénok elleni mérkőzés után sértegette az egyik hivatalos személyt. Az UEFA azt is meghatározta, hogy szeptember 24-én Belgrádban a svédek elleni mérkőzésen a szerb válogatottnak egy Mondj nemet a rasszizmusra feliratú transzparenssel kell tartania a mérkőzés előtt.

szerb labdarúgó-válogatott
UEFA

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.