Ugrás a tartalomra

Az utolsó pillanatban fordítva győzött a Ferencváros

2023.12.01
07:04
2023.12.01
07:15
Forrás
MTI
A Ferencváros az utolsó pillanatban gólt szerezve 2-1-re győzött csütörtökön a Čukarički vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga ötödik fordulójában, így továbbra is a továbbjutást jelentő második helyen áll a csoportjában.

A belgrádi csapat váratlanul vezetést szerzett a 10. percben Luka Adžić találatával, a zöld-fehérek pedig csak a hajrában tudtak egyenlíteni Kristoffer Zachariassennek köszönhetően. Amikor már úgy tűnt, marad a pontosztozkodás, Aleksandar Pešić lőtt bombagólt a 98. percben.

A Ferencváros két hét múlva az utolsó fordulóban az éllovas és már továbbjutott olasz Fiorentinát fogadja. A magyar bajnok sikerrel csoportelsőként a nyolcaddöntőbe lépne, míg egy ponttal játszania kellene a 16 közé kerülésért az Európa-liga egyik csoportharmadikjával, vereség esetén pedig még kieshet.

Konferencia-liga, F csoport, 5. forduló:
Čukarički-Ferencvárosi TC 1-2 (1-0)
-------------------------------------------
Leskovac, Dubočica Stadion, 1000 néző, v.: Mohammed al-Emara (finn)
gólszerzők: Adžić (11.), illetve Zachariassen (83.), Pešić (98.)
sárga lap: Nikčević (74.), Jovanović (99.), illetve Abena (44.), Abu Fani (74.), Pešić (99.)

Čukarički:
----------
Filipović - Stanković, Subotić, Kovacevic - Tošić, Sissoko, Kovač (Jovanović, 85.), Ivanović, Miladinović (Singh, 81.) - Adžić (Nikčević, 71.), Cvetković (Adetunji, 85.)

Ferencvárosi TC:
----------------
Dibusz - Makreckis (Lisztes, a szünetben), Cissé, Abena (Bešić, 69.), Ramírez (Čivić, a szünetben) - Sigér (Botka, a szünetben), Zachariassen, Abu Fani - Marquinhos, Pešić, Traoré (Katona, 49.)

Ferencváros
Čukarički
Konferencia-liga
labdarúgó

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.