Ugrás a tartalomra
pixabay/marijana1

Babos Tímea a jövő héten Dubajban versenyez

2020-12-04
20:15
Forrás
MTI
Babos Tímea a jövő héten főtáblásként versenyez a 100 ezer dollár összdíjazású keménypályás dubaji női tenisztornán.

A nemzetközi szövetség honlapja szerint Jani Réka és Gálfi Dalma a selejtezőben kezdi a viadalt, Udvardy Panna pedig a várólistán szerepel.

A világranglista 115. helyén álló Babos a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet óta mindössze öt mérkőzést játszott egyesben - legutóbb október közepén -, mérlege egy győzelem és négy vereség. Párosban a francia Kristina Mladenoviccsal mind a hét meccsüket megnyerték, és október közepén megvédték címüket a francia nyílt bajnokságon.
 

Babos Tímea
tenisz

Most

22:36, Frissítve: 22:43

Újra beindul a kulturális élet a Cnesában

A szigorítások és a polgárok megóvása érdekében minden kulturális programot le kellett mondani a magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézményben az elmúlt időszakban.
22:05

Online gazdafórum hetente kétszer

Az online előadások nézettségével a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége nagyon elégedett, de abban is bíznak, hogy a jövőben ez a létszám még emelkedni fog. Feldogozzák a támogatásokat és a pályázati lehetőségeket is az idei évre.
21:26

Folyamatosan érkezik a védőoltás Szerbiába

Szerbiának nagy mennyiségű védőoltást sikerült biztosítania, de még ez sem elegendő ahhoz, hogy a lakosság 50-60-70 százalékát be lehessen oltani. Ezért nagyon fontos, hogy először azokat oltsuk be, akik a legnagyobb kockázatnak vannak kitéve.
20:49, Frissítve: 21:12

Döcögve az EU felé

A koronavírus-járványt is lehet okolni azért, hogy 2020-ban egyetlen csatlakozási fejezetet sem nyitottak meg. Ugyanakkor az integrációs bizottság alapfeladata a törvények összehangolása az uniós elvárásokkal, és ezen is van még javítanivaló.

Népszerű