Ugrás a tartalomra

Babos Tímea kiesett az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában

2017.01.17
08:52
2020.02.08
08:42
A világranglista 28. helyezettje két szettben maradt alul a rangsorban a 92. amerikai Nicole Gibbsszel szemben
A világranglista 28. helyezettje két szettben maradt alul a rangsorban a 92. amerikai Nicole Gibbsszel szemben. Az első játszma rövidítésben dőlt el, a második pedig úgy, hogy az amerikai teniszező brékhátrányból fordított. A magyar teniszező saját honlapján úgy nyilatkozott, rengeteget készül és edz, de most hullámvölgyben van. Babos tavaly győzött az első fordulóban. Most még párosban javíthat, ahol az orosz Anasztaszija Pavljucsenkovával az oldalán Serena és Venus Williams ellen játszik majd. (MTI)
Babos Tímea
Australian Open

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.