Ugrás a tartalomra

Babos Tímea számára véget ért az olimpia

2016.08.08
02:39
Nem jutott be a legjobb 16 közé párosban Babos Tímea és Jani Réka-Luca a riói olimpián
Nem jutott be a legjobb 16 közé párosban Babos Tímea és Jani Réka-Luca a riói olimpián. A magyar kettős 6:3, 6:4-re kapott ki a román Andreea Mitu, Raluca Olaru duótól a női páros első fordulójában, ezzel mindkét magyar teniszező befejezte szereplését a riói olimpián. Az első szettben Mitu, Babos és Olaru hozta adogatójátékát, majd amikor Jani szervált, a románok nyerték a játszmát, így lépéselőnybe kerültek, ezt meg is őrizték a végéig. (nemzetisport.hu, MTI)
tenisz
Babos Tímea
Jani Réka-Luca
riói olimpia
Andreea Mitu
Raluca Olaru

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.