Ugrás a tartalomra

Babosék az US Open második fordulójában

2018.08.29
22:24
2024.03.19
08:41
Forrás
MTI
Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán a második fordulóba jutott az amerikai nyílt teniszbajnokság női párosversenyében.

A párosban világelső magyar játékos és partnere szerdán a nyitófordulóban - második kiemeltként - a Kirsten Flipkens, Alison Van Uytvanck belga duót múlta felül két játszmában, másfél óra alatt.

Babosék a 32 között Nicole Gibbs, Sabrina Santamaria amerikai és a Vera Lapko, Alexa Guarachi fehérorosz, chilei kettős összecsapásának nyertesével találkoznak.

tenisz
US Open
Babos Tímea
Kristina Mladenović

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.