Ugrás a tartalomra

Babosék könnyedén továbbjutottak

2020.09.04
11:35
2020.09.04
11:42
Forrás
MTI
Babos Tímea - oldalán Kristina Mladenovićtyal - könnyedén jutott túl az első fordulón a női párosok versenyében az amerikai nyílt teniszbajnokság csütörtöki napján.

A világbajnok magyar, francia duó a Kaitlyn Christian, Giuliana Olmos amerikai, mexikói kettőst múlta felül két sima játszmában. Az egyesben egyaránt kiesett Babos és Mladenović az első szettben 4:0-ra elhúzott, majd dupla brékelőnyét megőrizte a játszma végéig (6:2). A második felvonás pontosan ugyanilyen forgatókönyv szerint zajlott, így 59 perc alatt győzött az első helyen kiemelt párosuk.

Babosék ellenfele a nyolcaddöntőben a Gabriela Dabrowski, Alison Riske kanadai, amerikai duó lesz.

Eredmények:

    női páros, 1. forduló (a 16 közé jutásért):

Babos Tímea, Kristina Mladenović (magyar, francia 1.)-Kaitlyn Christian, Giuliana Olmos (amerikai, mexikói) 6:2, 6:2

Babos Tímea
Kristina Mladenović
US Open
tenisz

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.