Ugrás a tartalomra

Bajban a Barcelona - nincsenek nézők, nincs pénz, el lehet felejteni Neymart

2020.08.03
21:30
2020.08.03
21:57
Forrás
MTI
Négy hónap alatt 200 millió eurótól esett el az FC Barcelona - ezt állítja a klub elnöke.

Josep Maria Bartomeu szerint a márciustól júniusig terjedő időszakban Európában minden nagyobb klub hasonló nagyságrendben érintett. Nem egy évig tart majd, amíg egyenesbe kerülünk, hanem három-négy esztendeig - mondta a Barcelona elnöke. A klubvezér a 2020-21-es szezonról szólva hozzátette, hogy 1,1 milliárd eurós bevételre számítottak, de ennek talán a 30 százalékát érik majd el. „Amennyiben nem javul a világban a járványhelyzet, akkor továbbra sem lesznek nézők a stadionokban, nem nyithatnak ki a múzeumok, a boltok, így az a pénz, amire számítottunk, amivel terveztünk, továbbra sem jut el hozzánk.”

A jelenlegi helyzetben lehetetlen Neymar megszerzése, és a Paris Saint-Germain sem akarja őt eladni - mondta Bartomeu. A brazil játékos 2017 nyarán hagyta el a katalánokat, és igazolt világrekordot jelentő 222 millió euróért a PSG-hez. Már tavaly nyáron is írtak a támadó esetleges barcelonai visszatéréséről.

Barcelona
labdarúgás
Neymar

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.