Ugrás a tartalomra

Bajnokok Ligája - Az Arsenal 11-esek után jutott a nyolc közé

2024.03.13
08:01
2024.03.13
09:54
Forrás
MTI, nso
Az Arsenal 11-es párbajt követően jutott be a legjobb nyolc közé a Portóval szemben a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

Akárcsak a párharc első felvonásán, a visszavágón, Londonban is 1-0-s hazai győzelem született, így 11-esek döntöttek a továbbjutásról. Itt David Raya, az Arsenal spanyol kapusa két lövést is hárított.

Az Arsenal ezt megelőzően a legutóbbi hét BL-szereplésekor a 16 között búcsúzott, előzőleg a 2009/10-es idényben volt negyeddöntős, akkor is éppen a Portót győzte le.

Szintén tegnap az FC Barcelona az idegenbeli döntetlen után hazai pályán 3–1-re legyőzte a Napolit, így 4–2-es összesítéssel ők is továbbjutottak a BL legjobb nyolc csapata közé.

Ma este is lesz még két párharc a BL-ben, az Atlético Madrid az Intert, a Dortmund pedig a PSV együttesét fogadja. Mindkét mérkőzés este 9 órakor kezdődik. A Bajnokok Ligája negyed- és elődöntőjének sorsolását pénteken tartják Nyonban.

Bajnokok Ligája
Arsenal
Barcelona

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.