Ugrás a tartalomra

Bajnokok Ligája - Az UEFA engedélyezte a Barcelona indulását

2023.07.01
14:43
Forrás
MTI
Az Európai Labdarúgó Szövetségtől megkapta az engedélyt, így az FC Barcelona indulhat a Bajnokok Ligája következő kiírásában - értesült az AS madridi sportnapilap.

Az újság szerint az UEFA licenceket elbíráló bizottsága egyhangúlag döntött a spanyol bajnok BL-rajtjának jóváhagyása mellett. A lap hozzáfűzte ugyanakkor, hogy a határozatot felülvizsgálhatják, ha új tények derülnek ki a spanyol játékvezetői bizottság korábbi alelnöke, Jose Maria Enriquez Negreira ügyében, amely miatt az UEFA eljárást indított a katalán klub ellen.

Korábbi sajtóértesülések szerint 2001 és 2018 között Negreira mintegy 7 millió eurót kapott a Barcelonától a játékvezetők munkájával kapcsolatos tanácsok fejében. Az UEFA vizsgálata viszont eddig semmi olyan bizonyítékra nem derített fényt, hogy a Barca meccseredményeire hatással lettek volna a Negreira részére érkező kifizetések.

UEFA
Bajnokok Ligája
FC Barcelona

Most

16:14, Frissítve: 18:59

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1479 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.