Ugrás a tartalomra

Bajnokok Ligája selejtezőt játszik ma a Crvena Zvezda és Mol Vidi labdarúgó csapata is!

2018.08.01
11:14
2018.08.01
11:24
Forrás
Pannon RTV
A belgrádi csapat Litvániában próbálja megőrizni háromgólos előnyét, míg a magyar csapatnak győznie kell hazai pályán, hogy tovább jusson a következő fordulóba.

A belgrádi piros-fehérek a BL második selejtezőkörének visszavágóján a litván Suduva vendégeként lépnek pályára este fél 8-kor. A párharc favoritja a szerb együttes, hiszen Belgrádban 3:0-ra legyőzték ellenfelüket.

A Mol Vidi sem esélytelen pozícióból várja a Ludogorets elleni összecsapást, hiszen a párharc első mérkőzését veretlenül hozták le Bulgáriában. A magyar együttesnek a biztos továbbjutáshoz ma győznie kell, hiszen az idegenben elért 0:0 hazai pályán való megismétlése büntetőpárbajt eredményezne, az esetleges 1:1-es, vagy több gólos döntetlen végeredmény pedig az idegenben rúgott gólok szabálya szerint a Ludogorets továbbjutását jelentené. Utóbbi mérkőzést este 8 órakor játsszák.

Bajnokok Ligája

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.