Ugrás a tartalomra

Bejutott az elődöntőbe a magyar női kosárlabda-válogatott

2023.06.22
15:24
Forrás
MTI
A cseheket győzték le a negyeddöntőben.

A magyar női kosárlabda-válogatott 62:61-re legyőzte a cseh csapatot az Európa-bajnokság csütörtöki negyeddöntőjében, Ljubljanában, így indulhat jövőre a párizsi olimpia selejtezőjében. Székely Norbert együttese 0:6-tal kezdett, ám a második negyedet 22:11-re megnyerte. A nagyszünetben 29:22 volt az állás, ezután 17 pontra nőtt az előny, amely a zárószakaszra kilencre olvadt. Az utolsó percben átvette a vezetést a rivális, de a csapatkapitány Dubei Debóra három másodperccel a vége előtt bedobta a győztes duplát.

A már biztosan olimpiai selejtezőbe jutott magyarok a szombati elődöntőben a spanyol-német csata győztesével találkoznak.

kosárlabda
női kosárlabda-válogatott
Európa-bajnokság

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.